Over ons

Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in de productie van vlees en vleesproducten.

Read More
x

Over ons

Met onze eerdere ervaring op horeca gebied zijn wij echter al jaren actief op deze markt. We weten wat onze klanten willen en daarom doen we altijd onze uiterste best daaraan te voldoen. Bij ons staat kwaliteit en service voorop.

Wij produceren in de meest hygiënische omgevingen. Al onze personeel is zorgvuldig opgeleid en is zich bewust van de moderne eisen voor een kwalitatief hoogwaardig product. Onze productie voldoet aan HACCP en Halal eisen.
Naast onze werkzaamheden als producent zijn wij ook altijd bereid onze klanten te adviseren en te begeleiden om op deze manier samen succesvol te zijn. Wij nemen jonge ondernemers graag bij de hand en voorzien hen van deskundig advies.

Halal

Al onze producten worden op halal wijze geslacht en bereid. Ook in dit opzicht besteden wij de uiterste zorg.

Read More
x

Halal

Net als onze klanten vinden wij dit een zeer belangrijk onderwerp binnen onze onderneming. Er worden binnen onze organisatie in geen geval varken of andere niet-halal producten bereid. Al onze producten zijn gecertificeerd door de European Certification Centre for Halal (ECC Halal).

1

Hygiënisch

2

Gezond

3

Lekker

4

Duurzaam

5

Kwaliteit

6

Klantvriendelijk

Nieuws

  • TURKSE SUPERMARKT SAHAN GEOPEND

    TURKSE SUPERMARKT SAHAN GEOPEND

    De Turkse supermarktketen Sahan heeft vanmorgen om 10 uur zijn 6e vestiging geopend in winkelcentrum De Els. Na de inzegening door de imam van Waalwijk werd het lint officieel doorgeknipt door burgemeester Kleijngeld, Tunahan Kuzu (2e kamerlid Denk) en Zeki Sahan (directeur Sahan Holding). Het is de eerste supermarkt van het bedrijf buiten Rotterdam. De...

Halal

ECC Halal

HACCP

Vanobel
vanderhorst
kipco
Halal Trade Center
colona
arba